GAFFELSTÄLL/PALLGAFFLAR

Våra gaffelställ/pallgafflar är tillverkade i stål av högsta kvalitè och slitstyrka. Varje gaffelställ/pallgaffel ska uppfylla kundens önskan om effektiv och säker hantering av gods och material. Gaffelstället/pallgaffeln levereras med stora BM fäste som standard men kan även levereras med andra fästen. Alla våra gaffelställ/pallgafflar är CE-märkta.


MEKANISKT GAFFELSTÄLL/PALLGAFFEL

Våra gaffelställ/pallgafflar är tillverkade i en kraftig och rubust ram och finns i bredderna 1500 mm, 2000 mm och 2500 som standard men kan även levereras i andra bredder. Gafflarna som är manuellt justerbara finns i flera olika storlekar. Alla våra gaffelställ/pallgafflar är CE-märkta.


HYDRAULISKT GAFFELSTÄLL

Våra hydrauliska gaffelställ är tillverkade i en kraftig och rubust ram och finns i bredderna 1500 mm, 2000 mm och 2500 som standard men kan även levereras i andra bredder. Gafflarna som är hydrauliskt justerbara finns i flera olika storlekar. All hydraulik ingår! Alla våra gaffelställ/pallgafflar är CE-märkta. Hydrauliskt- eller elektriskt styrd sidoföring och rullar finns som tillval. 


FÖRLÄNGNINGSGAFFLAR