KRANARMAR

Våra kranarmar är tillverkade av sömlösa profilrör av högsta kvalitè och slitstyrka. Varje kranarm ska uppfylla kundens önskan om effektiv och säker hantering av gods och material. Kranarmen levereras med stora BM fäste, komplett med krok och schakel som standard men kan även levereras med andra fästen. Alla våra kranarmar är CE-märkta och levereras med lyftdiagram. 

MEKANISKA KRANARMAR

Våra mekansika kranarm tillverkas i 1, 2 eller 3 delat utförande. På varje del monteras ett mekaniskt stopp som förhindrar att delarna dras isär. Lyftvinsch, grip och rotator finns som tillval.

HYDRAULISKA KRANARMAR

Våra hydrauliska kranarmar tillverkas 2- eller 3 delat utförande. På varje del monteras ett mekaniskt stopp som förhindrar att delarna dras isär. Levereras med rullupphängda balkar. Finns med utvändig cylinder eller med invändig cylinder i balken som skydd för cylindern. All hydraulik ingår! Lyftvinsch, grip och rotator finns som tillval.

RANGERKROK

Vår rangerkrok är det idealiska verktyget för rangering av t ex containrar. OBSERVERA att denna modell endast är till för rangering och inte för lyft. För lyftarbeten, se våra kranarmar ovan.